Opvoeden is leuk! Maar ook makkelijker gezegd dan gedaan, want soms…..

ingevoerd op 13-11-2015

 

luistert mijn kind zo slecht,

word ik zo ongeduldig tijdens het eten,

ben ik het geruzie tussen mijn kinderen zo beu,

denk ik wat hebben pubers toch een grote mond,

maak ik mij zorgen om mijn kind

wil ik er gewoon even met iemand over praten.

 

Mijn naam is Ellen Labree, als jeugdverpleegkundige van GGD Hollands Noorden ben ik betrokken bij basisschool de Brug. Naast mijn werk als jeugdverpleegkundige ben ik ook pedagogisch adviseur van het opvoedspreekuur.

Iedere vierde dinsdagochtend van de maand is het opvoedspreekuur in de Rembrandtschool en ben ik aanwezig op de Rembrandtschool. Het opvoedspreekuur is in het leven geroepen voor ouders, verzorgers en beroepskrachten die vragen hebben over alles wat met opvoeden en opgroeien van kinderen in de leeftijd van 0-23 jaar te maken heeft. Bij het opvoedspreekuur krijgt u een persoonlijk advies van mij. Vanuit mijn eigen werkervaring en vanuit de Triple P methode ‘Positief Opvoeden’ kijk ik samen met u naar oplossingen die het beste bij uw vragen passen. U kunt gebruik maken van 4 gratis sessies van ongeveer 45 minuten, de gesprekken zijn anoniem, dat betekent dat er geen dossier bijgehouden wordt.  Ook als u besluit om andere hulp in te schakelen, kan ik u daarbij helpen.

Het opvoedspreekuur wordt gefinancierd door de gemeente.

Het is plezierig dat u van te voren een afspraak maakt. Dat kan iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur, door te bellen naar GGD Hollands Noorden. Het telefoonnummer is 088-0100555

Uiteraard mag u altijd binnen lopen en kijken of ik op dat moment tijd voor u heb.

Mocht de dinsdagochtend u niet uitkomen, laat dat weten en vraag aan de telefoniste of Ellen Labree contact met u wilt opnemen, dan kijk ik samen met u naar een ander moment.

 

 

ellen labree ellen labree