Nieuws uit de kerk!

ingevoerd op 11-11-2016

Schoenendoosactie nu al een succes!

Heel veel mensen en kinderen uit Akersloot hebben in de eerste week van de actie voor arme kinderen, al spullen of een gevulde doos gebracht naar het parochiecentrum van de St.Jacobuskerk. Hier werd de “werkgroep schoenendoosactie” al heel blij van. 

Inmiddels hebben we al 35 gevulde schoenendozen voor de kinderen in West Afrika, Oost Europa en het Midden Oosten. Wat zullen zij blij zijn met de gevulde dozen. Maar wij streven naar 100 dozen en wij hopen dat U ons hier ook bij gaat helpen. 

Misschien een ideetje om samen met vrienden of vriendinnen een aantal dozen te vullen? 

Doe mee en vul een doos! Deze kunnen afgeven worden bij de St.Jacobuskerk, of op woensdag tussen 17.00 en 20.00 uur bij Veldbloemenlaan 6. Voor meer informatie: www.actie4kids.org of haal de folder bij Novy Velzeboer.

Steun deze kinderen voor kinderen actie en doe ook mee.  Samen maken wij iedereen blij!

 

Familieviering op zondag 20 november om 10 uur.

In de St. Jacobuskerk vindt zondag de 20e , de slotviering plaats van de schoenendoosactie. Tijdens een viering, waarbij het vooral draait om geven, dankbaarheid, verrassing en plezier, kan iedereen zijn of haar versierde en gevulde schoenendoos inleveren. De viering is o.l.v. pastor Hudepohl en het kinderkoor. Kom ook en doe mee met de schoenendoos actie! 

Doen hoor!

kerk kerk