Kerstactiviteiten op school

ingevoerd op 09-12-2016

Het kan u niet ontgaan zijn dat de school weer prachtig versierd is. We willen de ouderraad en alle hulpouders heel hartelijk bedanken voor hun inzet.


Op woensdag 14 en dinsdag 20 december beginnen we de dag met het zingen van kerstliedjes in de hal. Ouders zijn hierbij van harte welkom. Wilt u dan boven of achter de kinderen langs de kanten in de hal gaan staan?

 

Om de kerstgedachte meer invulling te geven, gaan we levensmiddelen inzamelen. Dit doen we in samenwerking met de kerk voor de minder bedeelden in Akersloot. We vragen aan de kinderen of zij allemaal iets mee willen nemen. Van deze levensmiddelen worden kerstpakketten gemaakt.


Donderdag 22 december hebben we met alle kinderen samen een viering in de hal. Groepen gaan samenwerken om een invulling te geven aan de kerstviering. De kerstgedachte wordt geuit in een voordracht zoals bijvoorbeeld een toneelstukje, gedicht, lied etc.

 

’s Avonds hebben de kinderen een kerstbuffet in de eigen klas. Voor dit buffet vragen wij uw hulp. Op donderdag 15 december kunt u aangeven wat u voor dit buffet kunt regelen/maken. U hoort nog of het intekenen via internet gaat of via een intekenlijst bij het lokaal.

 

Vanaf 17.45 uur kunnen buffetgerechtjes gebracht worden. Het buffet begint om 18.00 uur en zal eindigen om 19.15 uur.
De kinderen van groep 1 t/m 4 kunnen na het buffet om 19.15 uur opgehaald worden uit de klassen.

De kinderen van groep 5 t/m 8 gaan zelf naar buiten.

Vrijdag 23 december begint voor alle kinderen de kerstvakantie om 12.00 uur.

kerstboom hal kerstboom hal