Sinterklaasfeest 2016

ingevoerd op 09-12-2016

Oh oh wat was het weer spannend dit jaar. Zou Sint nu wel of niet op de Brug komen.

De kinderen hadden het baklied allemaal heel goed geoefend. En gelukkig, ja hoor, daar kwam hij 5 december om 13.15 uur aan in de bakkersauto van Bakkerij Van Baar. Sint was vergezeld van 3 pieten die weer heel veel cadeautjes hadden meegenomen.

Sinterklaas werd op het plein verwelkomd door Karin, de directeur, en daarna ging iedereen naar binnen en werd het feest verder gevierd in de hal.

Het feest begon met het aanbieden van een taart aan de Sint. Groep 8 had een grote papieren taart gemaakt waarin Oliver Smith verstopt zat met een overheerlijke echte taart. Daarna gingen alle groepen optreden voor de Sint en lieten de kinderen hun zang- en danstalenten zien. Ook was de sinterklaasband er weer, die alle vrolijke sinterklaasliedjes muzikaal ondersteunde. Sinterklaas en zijn pieten lieten hun danstalenten ook zien.

Na afloop ging Sint met z’n pieten nog even langs de kleuters, om een cadeautje te geven. De pieten gingen daarna nog even bij de andere groepen langs om zakken met cadeautjes of chocoladeletters te brengen.

De foto’s van het Sinterklaasfeest kunt u vinden op de website onder het kopje activiteiten/Sint activiteiten/Sinterklaasfeest 2016

DSC_0837 DSC_0837