We doen mee met de Rabo Clubkas 2017!!!

ingevoerd op 03-03-2017

Zo is het allemaal begonnen.

De ouderraad kreeg van de Rabobank Noord Kennemerland een brief waarin werd verteld over de Rabo Clubkas 2017.

Met de leerkrachten en de kinderen hebben we nagedacht wat voor De Brug een mooi bestemmingsdoel zou kunnen zijn voor deze actie. Al snel was duidelijk dat iedereen ons schoolplein  een mooi doel vond om in te sturen.                                                                                            

 

Samen met alle groepen en de leerlingenraad hebben we gekeken wat we graag wilden op het plein. Dit geprobeerd te verwoorden in een goed stukje tekst en zelfs een mooi filmpje. Helaas kon deze er niet bij worden verzonden, maar we gaan ‘m zeker gebruiken.

 

Deze week kregen we het geweldige bericht van de Rabobank dat ons bestemmingsdoel voor de Rabo Clubkas 2017 is goedgekeurd en dat we mee mogen doen aan de actie !!!!!

Wat een geweldig nieuws.

 

Even een korte uitleg over de Rabo Clubkas 2017.

De Rabobank geeft haar klanten de gelegenheid een deel van de winst te verdelen over verenigingen en stichtingen in de bank haar werkgebied . Dat is in één zin Rabo Clubkas. Klanten krijgen de gelegenheid om te stemmen op organisaties die zij een warm hart toedragen. 

Zo werkt het

Alle particuliere klanten van 18 jaar en ouder in het werkgebied van de Rabobank Noord Kennemerland ontvangen eind maart 2017 een stemkaart. 

Met een unieke code kunnen zij vervolgens online stemmen op 3 organisaties. Waar De Brug er een van is! Hoe meer stemmen we krijgen, hoe hoger de bijdrage uit de Rabo Clubkas. De totale hoogte van Rabo Clubkas is voor 2017 vastgesteld op  € 65.000. 

Een prachtig bedrag waar we zeker ons best voor gaan doen.

Hou De Bruggespraak en onze facebookpagina  goed in de gaten, want dan blijft u op de hoogte van alle vorderingen binnen deze bijzondere actie! 

We hebben uw stem nodig!  

En maak iedereen in uw  omgeving natuurlijk ook 

enthousiast om op ons te stemmen.  

Alvast hartelijk dank hiervoor!

rabo clubkas rabo clubkas