Pabo-stagiaires stellen zich voor

ingevoerd op 03-03-2017

Hallo ouders, 

Wij zijn Robyn, Sander en Nienke. Alle drie zijn wij ook zelf wonende in Akersloot en komen van de vierjarige opleiding Pabo op het InHolland te Alkmaar.  

Mijn naam is Nienke, ik ben 18 jaar en thuiswonend. Dit half jaar zal ik stage lopen in groep 1/2a. Hier ben ik iedere donderdag te vinden. Ook heb ik af en toe stageweek, dit houdt in dat ik een hele week bij de kleuters in de klas ben. Voor mijn studie ga ik een aantal praktijkgerichte onderzoeken doen en ga ik natuurlijk ook lessen geven. Buiten school ben ik graag bezig met dansles, lezen en tekenen. Ik heb het tot nu toe onwijs naar mijn zin en kijk er naar uit om met deze gezellige klas er een leuk en leerzaam half jaar van te maken. 

Mijn naam is Robyn en ik mag een half jaar stage lopen in groep 1/2 B. Ik loop hier stage op de donderdag met af en toe een hele stageweek. Ik ben 22 jaar en woon nog thuis, maar ben op zoek naar een leuke studentenwoning. Mijn hobby’s zijn fitnessen, zingen en lezen. Ik vind de Brug een ontzettend gezellige school en hoop hier dan ook een leuke tijd te hebben met de lieve kindjes van groep 1/2B. 

Mijn naam is Sander en ik loop stage in groep 3. Ik loop hier stage op de donderdag. Ik ben 42 jaar en ben vader van twee jonge kinderen. Voordat ik aan de Pabo begon was ik een kok in Amsterdam. Dit omdat de horeca werktijden niet te combineren zijn met het gezinsleven. Mijn hobby’s zijn sporten en lezen. Ik hoop een leuke tijd te hebben op de Brug. 

stagiaire_gezocht-2 stagiaire_gezocht-2