30 ste !!! sponsorloop 2017

ingevoerd op 17-03-2017

30 ste !!! sponsorloop 2017 op woensdagmiddag 29 maart 13.30 uur

Doen jullie weer mee?

Ook dit jaar organiseren we weer een sponsorloop en van al het geld dat jullie bijeen brengen zal de helft weer naar het weeshuis gaan van Mama Jane. Dit jaar lopen wij voor nieuwe toiletten en een nieuwe computer. De huidige wc’s zijn erg oud (zie foto’s) en toe aan een opknapbeurt. Dat is ook zo met de computer. Ze hebben slechts één oude computer voor de 75 kinderen van Mama Jane.

De andere helft zal gebruikt worden voor het Vastenaktieproject in El Salvador. In de hoofdstad San Salvador groeien kinderen op in een onveilige omgeving en soms met veel geweld. Er wordt hulp geboden met het opzetten van een buurthuis voor een veilig onderkomen waar kinderen kunnen spelen en leren om zodoende te helpen hen een veilige toekomst te bieden zonder geweld.

De inschrijfformulieren hebben de kinderen meegekregen via school. Ben je het formulier onverhoopt kwijt, dan kun je altijd een nieuwe halen aan de Frans Halslaan 24.

Het (deelname)strookje kun je in de doos in de centrale hal (naast de deur van de lerarenkamer) stoppen.

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal mee gaan doen en veel sponsors verzamelen, zodat we kunnen zorgen voor nieuwe wc’s en een nieuwe computer in het weeshuis Mama Jane.

De kinderen van Mama Jane hebben weer mooie armbandjes gemaakt. En dit keer zoveel dat wij alle kinderen die mee doen nu al een armbandje uit Uganda kunnen beloven!

 

Namens de sponsorloop-commissie alvast hartelijk bedankt!

(Anita Veldt 06-51911922 of Jessica de Jong 318277)

 

 

 

sponsorloop1 sponsorloop1
sponsorloop2 sponsorloop2