Aankondiging inloopspreekuur 

Beste ouders/ verzorgers,  

  

Het eerstvolgende inloopspreekuur is op:  

Datum en tijd: 13-09-2024 van 8.30 tot 9.30 uur  

Door: Kiki Castricum, contactpersoon Sociaal Team 

Kamer: IB-ruimte, in de hal naast de teamkamer  

 

Het Sociaal Team is bereikbaar voor vragen rondom verschillende leefgebieden. Onder andere op het gebied van opvoeden, gezinsrelaties, gezondheid, dagbesteding, werk, geldzaken, zelfstandig (blijven) wonen en (mantel)zorg. Het Sociaal Team bestaat uit: consulenten met aandachtsgebied Jeugd en aandachtsgebied Wmo, maatschappelijk werkers (jongerenwerk, welzijn etc.) en consulenten Participatie/Werk en Inkomen. 

Vanuit het Sociaal Team zijn wij, José en Kiki, contactpersoon voor de school van uw kind. U bent tijdens het inloopspreekuur welkom om uw vragen en/of zorgen met ons te delen. Ook is het mogelijk dat wij aansluiten bij gesprekken en laagdrempelig meedenken met vraagstukken omtrent uw kind en/of uw gezin. Dit kan betrekking hebben op jeugdvraagstukken maar ook op andere leefgebieden. 

Tijdens het inloopspreekuur kijken we samen wat de meest geschikte oplossing is voor uw vraag. Indien nodig kunnen wij direct schakelen met andere leden van het Sociaal Team. Uiteraard gaat alles in overleg met u. 

 

NB: U bent vrij om ook zelf contact met ons op te nemen. De school hoeft hier niet van op de hoogte te zijn. U kunt ons rechtstreeks benaderen via sociaalteamcastricum@debuch.nl (mailto:sociaalteamcastricum@debuch.nl) of via 14 0251. 

 

 

information information